Ştiri locale

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot folosi terenurile de sport ale școlilor și în timpul vacanței

Accesul la terenurile de sport va fi gratuit în zilele lucrătoare, între orele 10:00-20:00

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, ținând cont de solicitările locuitorilor, s-a consultat cu directorii instituțiilor de învățământ pentru a se asigura că copiii pot folosi terenurile de sport ale școlilor și în perioada vacanței. De asemenea, și adulții pot folosi gratuit aceste spații.

Publicitate

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe consideră că este important să ofere oportunități pentru practicarea sportului și a unor activități în aer liber în oraș, de aceea atât copiii, cât și adulții pot folosi gratuit terenurile de sport ale școlilor și în perioada vacanței. Începând de vineri, 17 iunie, accesul la terenurile de sport va fi gratuit în zilele lucrătoare, între orele 10:00-20:00. Portarul de serviciu îi va lăsa să intre pe cei care doresc să facă sport. Oricine poate intra pe terenurile de sport, nu doar elevii acelei instituții, astfel încât locuitorii pot alege să meargă la terenul de sport aflat cel mai aproape de casa lor.

Terenurile de sport în aer liber de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” și de la Liceul Tehnologic Economic şi Administrativ „Berde Áron” sunt în renovare și nu pot fi folosite. Totodată, terenul de sport al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” va fi deschis până la ora 18:00.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face un apel la locuitori să aibă grijă de starea și curățenia terenurilor de sport atunci când le folosesc. În același timp, municipalitatea ține să precizeze că fiecare persoană va folosi terenurile de sport ale școlilor pe propria răspundere și că instituțiile de învățământ nu răspund de eventualele accidente.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio