Ştiri locale

Locuitorii din Sfântu Gheorghe, invitaţi să participe la a doua acţiune de curăţare a carierei din Őrkő

Grupul de Acţiune Locală (GAL) Sepsi continuă campania de colectare a gunoiului din zonele periferice ale municipiului Sfântu Gheorghe, cea de a doua acţiune de igienizare din zona cartierului Őrkő urmând să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni.

„În data de 15 iunie, sâmbătă, de la ora 10:00, vă invităm la a doua ediție a evenimentului de curățenie și igienie publică, Cleanup la Carieră. Scopul acțiunii rămâne același: eliminarea și colectarea gunoiului, curățarea fostei cariere de piatră. Ne întâlnim la Casa Albă din zona Őrkő! Vă așteptăm, dragi cetățeni responsabili ai orașului!”, au transmis reprezentanții Asociației GAL Sepsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Publicitate

La fel ca în cazul ediției precedente, aceştia au precizat că vor pune la dispoziția voluntarilor mănuşi şi măşti de protecţie, lopeţi, saci de gunoi, dar și cafea, apă și mâncare.

Prima acțiune din cadrul campaniei de colectare a deșeurilor din zonele periferice ale municipiului Sfântu Gheorghe a avut loc la mijlocul lunii aprilie, cei aproape 70 de voluntari reușind să adune din zona fostei cariere din cartierul Őrkő  peste 16 metri cubi de deșeuri.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio