Sport, Ştiri locale

Liviu Ciobotariu, euforic după ce a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor: „E o seară minunată. Îmi felicit jucătorii”

Liviu Ciobotariu a fost euforic după ce Sepsi OSK a învins-o pe Farul cu 1-0 în Supercupa României. Este primul trofeu din cariera de antrenor a lui Liviu Ciobotariu. Proaspătul antrenor al lui Sepsi şi-a felicitat jucătorii şi a spus că speră ca formaţia covăsneană să continue să aibă rezultate bune.

„Este o seară minunată pentru mine. Este primul trofeu din cariera mea. Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru că s-au angrenat astăzi, au făcut un joc foarte bun. Le-am spus că am aşteptat atât să câştig un trofeu. Trebuia să vin la Sepsi să iau un trofeu. Am glumit. Ei sunt actorii principali, jucătorii, au fost receptivi la tot ce am discutat, ce am lucrat în cantonament. 

Publicitate

Am făcut un joc bun, am început ezitant, 15 minute, după care ne-am intrat în ritm. Am avut şi şansă, Farul a avut 2-3 şanse de a marca. Atunci când eşti organizat, te mai ajută şi şansa.

Încă o dată, îmi felicit jucătorii. Primul joc al sezonului l-am depăşit cu bine. Important este să ne menţinem linia şi să continuăm performanţele pe care le-au avut jucătorii şi antrenorii de aici. Am fost inspirat că am început cu Ion Gheorghe. Am încredere nu numai în el, în toţi jucătorii. Mă bucur că ne-au ieşit anumite lucruri pe care le-am făcut la antrenament.

Vreau să le mulţumesc suporterilor care au venit la stadion. Sunt convins că le-am făcut o bucurie. În doi ani de zile s-au câştigat 3 trofee, acesta este al patrulea. Încă o dată, fără jucători nu aş fi putut să fac nimic.

Am spus că vreau să lucrez la omogenitate. În momentul de faţă ne mai dorim un jucător, dar să vedem. Lista e completă şi atunci ar trebui să renunţăm la situaţie.

Depinde de situaţie. Avem nevoie de jucători, ne aşteaptă meciul cu CSKA din Conference League.

Ne dorim să terminăm cât mai sus în clasament. Le-am spus jucătorilor că trebuie, în primul rând, să repetăm performanţele şi mi-aş dori să terminăm cât mai sus în clasament.

Primul pas a fost făcut, Supercupa României, mi-aş dori să avansăm în Conference League, urmează cel mai important pas, intrarea în playoff şi după aceea să terminăm cât mai sus în clasament.

Dacă este reală informaţia (n.r.: că Bergodi a semnat cu Rapid), mă bucur pentru el că merge la Rapid. Este un club important, cu mulţi suporteri, mă bucur pentru el că merge la Rapid.

Deocamdată este euforie, avem timp să ne pregătim pentru meciul cu Rapid”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro după ce Sepsi a cucerit Supercupa României.

 

Publicitate
banner we radio