Sport, Ştiri locale

Liviu Ciobotariu după prima înfrângere din acest sezon pentru Sepsi OSK: „Mergem înainte, campionatul e lung”

Sepsi OSK a pierdut sâmbătă seara în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-2, şi a suferit astfel prima înfrângere din acest sezon de campionat. După meci, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Sepsi, s-a declarat nemulțumit de modul în care formația pe care o antrenează a început jocul din Bănie.

„Am început foarte rău jocul, ca exprimare în teren. Am stat departe de oameni, nu am avut agresivitate, pressingul nu l-am făcut compact. Apoi am echilibrat prin golul lui Ștefănescu. Având în vedere că ei au jucat în inferioritate numerică, puteam obține un punct. Am pierdut dueluri, nu am avut luciditate. Mergem înainte, campionatul e lung. Am schimbat sistemul, am riscat totul, dar eu le-am cerut jucătorilor să nu arunce mingile la bătăie, pentru că acolo e hazard. Tot timpul este un moment aparte când câștigi sau pierzi. Pe mine m-a deranjat că am început foarte slab jocul. Venea și prima înfrângere, dar asta m-a deranjat cel mai mult. Este început de campionat, mai sunt multe meciuri de jucat”, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu Universitatea Craiova.

Marius Ştefănescu: Un meci cum nu se putea mai prost”

La finalul partidei, marcatorul golului celor de la Sepsi, Marius Ştefănescu, s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația echipei, dar și de rezultatul final.

„Un meci cum nu se putea mai prost, am luat gol în minutul 1 și apoi am mai primit unul rapid. Am dat gol, dar nu ne-am trezit. Mergem mai departe și sperăm să câștigăm următorul meci.

Sincer, am înscris degeaba cum s-ar spune. Preferam să nu înscriu și să câștigăm. Ne-am creat foarte puține ocazii după ce au luat cei de la Craiova roșu. Trebuie să învățăm să avem mai multe ocazii, nu prea am avut ocazii după acel roșu.

Trebuie să învățăm din acest meci, să luăm ce e mai bun din el și să trecem pe mai departe.

Știam că suntem singura echipă neînvinsă, ne așteptam să fie un meci greu. Am pierdut meciul încă din primele 20 de minute. Asta este, ne pare rău că am pierdut”, a declarat Marius Ștefănescu.

În urma rezultatului din etapa a 9-a a SuperLigii, cei de la Universitatea Craiova au urcat pe locul 2 în SuperLigă, cu 17 puncte.

De partea cealaltă, cei de la Sepsi se află pe poziția a șasea, cu 12 puncte acumulate.

Pentru Sepsi OSK urmează meciul de pe teren propriu cu FCSB, care va avea loc duminică, 24 septembrie, de la ora 21:00.

Publicitate
banner we radio