Ştiri locale

Liceul „Constantin Brâncuși” îi invită pe tineri să-și transforme pasiunea în carieră: cursuri gratuite de Cosmetică și clase de comerț și turism, toate în sistem hibrid

Elevii care doresc să își completeze studiile și să obțină o diplomă care le va permite mai târziu să își transforme pasiunea în carieră sunt așteptați să se înscrie în programele de școlarizare derulate de Liceul Tehnologic „Constantin Brânuși” din Sfântu Gheorghe.

Pentru noul an școlar, tinerele pasionate de înfrumusețare pot opta să urmeze gratuit cursurile Școlii Postliceale de Cosmetică, și vor avea posibilitatea să facă practică și să se conecteze cu profesioniști în domeniu, în unele dintre saloanele de înfrumusețare și magazinele de cosmetice de top.

Publicitate

Cursurile se desfășoară în sistem hibrid, respectiv 2 zile în sistem online, iar restul de 3 zile în sala de clasă, și au o durată de 2 ani. Condiția pentru a se putea înscrie este să aibă 12 clase absolvite cu diplomă (nu se cere Bacalaureat).

„Avem parteneriate cu saloane de frumusețe și magazine de cosmetice de top, ceea ce îți oferă oportunitatea de a face practică și a te conecta cu profesioniști din industrie. Astfel, te pregătim pentru a intra cu încredere pe piaţa muncii, echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși. Indiferent dacă aspiri să devii un maestru al machiajului, un expert în îngrijirea pielii sau un guru al coafurilor, programul nostru de studii este conceput pentru a răspunde nevoilor tale. Oferim un curriculum cuprinzător, care include tehnici de machiaj, îngrijire a pielii, cosmetologie, marketing şi management de saloane de înfrumusețare. Şcoala Postliceală de Cosmetică nu este doar o instituție de învățământ, este o comunitate de indivizi pasionați și dedicați, gata să îţi ofere sprijinul necesar pentru a-ţi atinge obiectivele. Profesorii noștri sunt experți in domeniu, cu ani de experiență în spate, gata să împărtășească secretele meseriei”, transmite conducerea Liceului.

Clase de Seral în Turism și Comerț pentru absolvenții școlilor profesionale și cei care nu și-au finalizat cursurile

Și absolvenții școlilor profesionale, dar și persoanele care nu și-au finalizat studiile, își pot completa studiile și pot obține o diplomă în  domeniile Turism sau Comerț – Seral, în sistem hibrid. Pentru noul an școlar sunt disponibile 3 clase, respectiv clasa a XI-a Comerț, și clasele a XII-a și a XIII-a Turism.

„Dacă nu ai finalizat studiile și ai rămas cu 10, 11 clase sau nu ai finalizat clasa a 12-a, acum poți continua și obține diploma de liceu alături de noi. Absolvenți de școală profesională sunt bineveniți! Vă oferim oportunitatea de a vă îmbunătăți calificările și a obține diploma de liceu într-un mediu prietenos și adaptat nevoilor voastre. Te bucuri de flexibilitatea învățării și combini studiul online cu activitățile practice în clasă pentru o experiență de învățare captivantă”, transmite conducerea Liceului.

Aceeași sursă precizează că absolventul învățământului seral va avea acces la noi oportunități de angajare și la posibilitatea de a continua studiile la un nivel superior.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii la numărul de telefon: 0267 313 147, sau la sediul unității de învățământ: strada Libertății nr. 11.

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” este singurul din județ și din țară care anul trecut a primit derogare de la Ministerul Educației pentru a desfășura, pe o perioadă de 4 ani, cursuri pe modelul de predare-învățare în sistem blended learning (hibrid). Cursurile din învățământul seral și postliceal se desfășoară cu predare alternativă, cu prezență fizică și online.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio