Sport, Ştiri locale

Leo Grozavu (Sepsi OSK): „Echipa e sub ceea ce oferă clubul; până în iarnă facem o analiză a fiecărui jucător”

Noul antrenor al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, apreciază că echipa pe care a preluat-o în urmă cu aproximativ zece zile este „sub nivelul” condiţiilor oferite de club, menţionând că în perioada următoare va face o evaluare a tuturor jucătorilor.

„Sunt aproximativ zece zile de când sunt la echipă şi, desigur, mi-am făcut o idee despre posibilităţile actuale ale lotului. Din punctul meu de vedere, băieţii au făcut progrese pe ceea ce m-a interesat pe mine în această perioadă de când suntem împreună. Sigur, este foarte important ca noi să confirmăm la jocurile oficiale, pentru că astea sunt cele care interesează. (…) Mai mult ca sigur că până în iarnă va fi o analiză foarte exactă fiecărui jucător, pentru că un club ca Sepsi OSK îşi doreşte performanţă şi la condiţiile pe care le creează eu cred că echipa este, în momentul de faţă, sub ceea ce se pune la dispoziţie, din toate punctele de vedere”, a declarat Leo Grozavu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai menţionat că FC Viitorul, pe care Sepsi o va înfrunta luni în deplasare, este o echipă importantă şi omogenă, dar speră ca jucătorii săi să aibă o prestaţie bună.

„Luni întâlnim o echipă care, cel puţin pe teren propriu în acest campionat, a arătat o forţă importantă, care are omogenitate, joacă de mult timp împreună, în care fiecare îşi cunoaşte foarte bine rolul. Viitorul e o echipă importantă, o echipă care în ultimii ani a arătat că e o echipă de playoff, joacă an de an, cel puţin în ultimul timp, în competiţiile europene, dar cred că şi pe noi ar trebui să ne stimuleze acest lucru şi să mergem acolo cu mult curaj şi încredere. (…) Eu îmi doresc să câştig jocurile, mie nu prea îmi plac egalurile, dar vom vedea ce se întâmplă pe teren. (…) Sunt câteva probleme de lot, dar sunt jucători suficienţi care să înlocuiască, avem şi ceva suspendări, dar ăsta e lotul în momentul de faţă, cu el trebuie să mergem la luptă”, a mai spus Leo Grozavu, care l-a înlocuit recent pe antrenorul Laszlo Csaba.

Meciul dintre FC Viitorul şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va juca luni, de la ora 20:30, la Ovidiu, în etapa a 17-a a Ligii I.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio