Sport, Ştiri locale

László Csaba după Sepsi – FCSB 0-0: „Echipa a jucat ce trebuie să joace contra unui adversar mai tare; Mai important e că au plecat suporterii de la stadion zâmbind”

Laszlo Csaba, antrenorul echipei Sepsi OSK, a declarat, luni seară, că este bucuros pentru un punct obţinut contra formaţiei FCSB, subliniind că mai important este pentru el că suporterii au plecat de la stadion zâmbind.

„Echipa a jucat ce trebuie să joace contra unui adversar mai tare. Tactica noastră a fost să stăm şi să aşteptăm la contraatac, dar nu am reuşit golul. Şi un punct era preţios astă seară contra unui adversar mai bun. Mai important e că au plecat suporterii de la stadion zâmbind. Când joci cu FCSB, o echipă mai tare, eşti bucuros că iei un punct”, a declarat Laszlo Csaba, la Digisport.

De cealaltă parte, tehnicianul Bogdan Andone a declarat că FCSB a dominat meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, subliniind că este bine că formaţia sa nu a primit gol.

„Am intrat mai greu în ritmul jocului, repriza a doua s-a jucat la o singură poartă. Nu am reuşit să marcăm din situaţiile create şi s-a terminat 0-0. E bine şi că am terminat fără gol primit. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, şi-au dorit mult să câştige meciul”, a declarat Bogdan Andone, la Digisport.

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de luni seară de la Sfântu Gheorghe împotriva FCSB în etapa a II-a a Ligii I.

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Barisic, Florin Ştefan – Vaşvari – Hamed (Simonovski ’67), Flores (Ştefănescu ’90+4), Fulop (Velev ’61), Konongo – Carnat. Antrenor: Lazslo Csaba

FCSB: Bălgrădean – Ovidiu Popescu, Cristea, Planic, Bălaşa (Nedelcu ’46) – Vînă, Filip, Oaidă (Salomao ’71) – Man (Coman ’46), Hora, Tănase. Antrenor: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Velev ’86, Niczuly ’90+4

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de Vladimir Urzică şi Florin Păunescu.

Publicitate
banner we radio