Info Trafic

Lamborghini înmatriculat în România distrus pe o autostradă din Ungaria, într-o cursă ilegală cu mașini de lux

Mai multe mașini de lux concurau între ele pe autostrada M5, care merge spre Budapesta, sâmbătă, în jurul prânzului, când s-a produs accidentul în care un Lamborghini înmatriculat în România a fost distrus, relatează Vezess.

În urma accidentului, un Lamborghini Huracán cu plăcuță românească a intrat în coliziune cu un microbuz, care a rupt parapetele de pe mijlocul autostrăzii și a trecut pe banda opusă. În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, partea din față a Huracanului a fost grav avariată. Prețul de pornire al unui Huracán nou este de aproape 250.000 de dolari. La locul accidentului au fost alertați pompierii din Seghedin, care au deconectat de la curent autovehiculul, al cărui motor V10 de 5,2 litri produce 610 sau 640 de cai putere, în funcție de tracțiunea folosită, spate sau integrală. Viteza sa maximă este de aproximativ 325 km/h și accelerează de la 0 la 100 în aproximativ 3-3,5 secunde.

Două unități de ambulanță au fost trimise la locul accidentului, iar șoferul dubei lovite de Lamborghini a fost transportat la spital cu răni ușoare, potrivit informațiilor Serviciului Național de Ambulanță. Un alt portal de știri din Ungaria, Delmagyar, scrie că în Lamborghini erau un bărbat, la volan, și o femeie. Niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Publicitate
banner we radio