Ştiri locale

La Târgu Secuiesc va avea loc „Festivalul copilaşilor”, în perioada 30 mai – 1 iunie

Autorităţile locale din municipiul Târgu Secuiesc au informat că vor organiza, în preajma zilei de 1 Iunie, un festival de trei zile dedicat copiilor, care va cuprinde numeroase activităţi culturale, artistice, sportive, educative şi de divertisment.

Festivalul copilaşilor va începe joi, 30 mai, la Casa de cultură Vigado din localitate, unde, în cursul dimineţii, vor avea loc proiecţii de desene animate, iar după-amiază, de la ora 18:00, un spectacol de muzică susţinut de Teatrul Udvarter.

Vineri, 31 mai, în sala mare a Casei de Cultură vor avea loc spectacole de teatru de păpuşi, iar după-amiază în Parcul W. Wegener din localitate vor fi concerte şi o discotecă pentru copii.

Festivalul copilaşilor va continua pe 1 Iunie în parcul Wegener cu spectacole de muzică şi teatru, cu prezentarea maşinilor de pompieri, de Poliţie şi a utilajelor de salubritate stradală. Asociaţia de protecţie a animalelor Benji va face o prezentare canină, Asociaţia meşteşugarilor va organiza un atelier de prelucrare a pâslei, de vopsire a mobilei şi de broderie, iar Asociaţia Pro Pectus va organiza jocuri de îndemânare. Vor fi şi activităţi în aer liber cu jucării din lemn, pictură pe sticlă, demonstraţii de prim-ajutor, concursuri pentru familii, ateliere de olărit şi concursuri de tir cu arcul.

Activităţi dedicate Zilei Copiilor vor avea loc şi în municipiul Sfântu Gheorghe (program complet AICI), precum şi în oraşul Întorsura Buzăului, unde Ziua Copilului va fi sărbătorită în zona Campingului, unde vor avea loc un concurs de ciclism pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani, teatru, jocuri şi alte activităţi distractive.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio