Ştiri, Ştiri locale

Județul Covasna, două premii pentru promovarea turismului, în cadrul galei „eTravel Awards”

Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a obținut locul II la categoria Best Travel Application, pentru aplicaţia mobilă „Visit Covasna County”, și locul III la categoria Best Destination Campaign pentru campania de promovare a județului Covasna „Ținutul conacelor”, în cadrul galei eTravel Awards, ce a avut loc în data de 24 octombrie, la Bucureşti.

„Recunoaşterile de acest gen ne întăresc convingerea că suntem pe drumul cel bun. Este al treilea an când judeţul nostru este premiat în cadrul celui mai mare eveniment național dedicat industriei turismului, fapt ce demonstrează că suntem în atenţia specialiştilor din domeniu. Trebuie să ţinem pasul cu tendinţele, astăzi majoritatea turiştilor consultă paginile de internet pentru informaţii legate de destinaţiile turistice. Anul viitor intenţionăm să accentuăm prezenţa online a obiectivelor turistice din judeţul Covasna, să extindem în continuare reţeaua birourilor de informare turistică din orașele din județ şi să promovăm într-un cerc mai larg festivalurile noastre gastroturistice existente,” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert.

Publicitate

În cadrul galei, castelul Daniel de la Tălișoara a obținut locul III la categoria Best GuestHouse Website, pentru site-ul de promovare www.danielcastle.ro, acesta fiind al doilea premiu semnificativ, la distanță de doar o săptămână, după ce în data de 17 octombrie, proprietarii castelului, Attila și Lilla Rácz au fost nominalizați la premiile SME Star Awards pentru cea mai bună afacere de familie din Europa.

Conferința eTravel este cel mai mare eveniment naţional pentru promovarea online a afacerilor din industria turismului. În cadrul galei sunt premiate afaceri turistice, organizaţii, blogeri sau regiuni, care promovează eficient o destinaţie turistică pe platfromele online (site-uri web, bloguri, reţele sociale).

Publicitate
Publicitate
banner we radio