Ştiri locale

IPJ Covasna organizează un concurs de desene pentru copii cu tema „Animalul meu preferat”

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Biroul pentru Protecția Animalelor organizează un concurs de desen adresat copiilor preșcolari și din clasele primare, cu titlul  „Animalul meu preferat”. Copiii vor realiza desene/picturi pe coli A4, iar pe verso vor fi trecute numele, prenumele copilului, grădinița/școala, grupa/clasa unde învață.

Desenele/picturile vor fi predate în data de 1 iunie 2022, intervalul orar 10:00-12:00 la cortul I.P.J. Covasna situat în parcarea fostului hotel Bodoc.

Publicitate

Fiecare participant va primi o diplomă de participare, iar cele mai bune desene, (pe categoriile preșcolari și școlari) vor fi recompensate și cu premii în jucării, premierea fiind organizată la ora 13.00.

Tot de 1 iunie se va organiza un concurs de îndemânare (pescuit cu undițe cu magnet) la cortul I.P.J. Covasna, între orele 12.00-13.00, cu premierea la ora 13.00.

Cu sprijinul Asociației Proprietarilor de Câini din municipiul Sfântu Gheorghe se va organiza o parada a câinilor (prezentarea unui număr de apx. 8-10 de câini de diferite rase de către proprietarii acestora, cu descrierea raselor, temperament, etc), Activitatea se va desfășura între orele 13.00-14.00, în parcarea fostului hotel Bodoc, iar în intervalul orar 14.00-15.00 se va desfășura o activitate interactivă cu doi câini de terapie, cu sprijinul Asociației „Benji” Târgu Secuiesc.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio