Ştiri locale

IPJ Covasna: Amenzi de aproape 100.000 de lei în ultimele 3 zile

Polițiștii covăsneni continuă să acționeze pentru menținerea siguranței publice, iar în ultimele zile au intervenit la peste 80 de evenimente și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale.

Siguranța cetățenilor este în permanență în atenția polițiștilor, aceștia acționând zilnic pentru descurajarea celor care comit fapte ilicite de natură a aduce atingere acestui climat. Astfel, în perioada 6-8 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au desfășurat 25 de acțiuni pe raza județului și au intervenit la 88 de evenimente, 36 dintre acestea fiind sesizări prin numărul de urgență 112.

În urma activităților desfășurate au fost constatate 228 de abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de peste 95.000 de lei, iar șase persoane au fost surprinse în flagrant în timpul săvârșirii unor infracțiuni.

Și siguranța traficului rutier a fost în atenția polițiștilor. În intervalul menționat nu au avut loc accidente rutiere cu urmări grave, iar pentru diverse abateri în trafic polițiștii au reținut 15 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.