Ştiri locale

Întâlnire cu Moș Nicolae și Tombolă de Crăciun cu zeci de premii, la Sfântu Gheorghe

Pentru al patrulea an consecutiv, voluntarii Asociației Salvatore îl vor aduce pe Moș Nicolae în județul Covasna, și alături de el vor distribui pachete cu alimente și dulciuri copiilor. Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie, și va începe în fața Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe, acolo unde cei mici vor putea recita poezii și vor putea cânta colinde, în schimbul pachetelor cu dulciuri. 

Tot în cadrul acțiunilor pentru ajutorarea persoanelor defavorizate în preajma sărbătorilor de iarnă, Asociația Salvatore va organiza și în acest an o tombolă în cadrul căreia vor fi puse în joc 75 de premii oferite de sponsori, organizații și firme din județ. Biletele de tombolă pot fi achiziționate de la voluntarii Asociației, iar extragerea câștigătorilor va avea loc în cadrul Târgului de Crăciun de la Sfântu Gheorghe, care în acest an se va derula în perioada 13 – 24 decembrie.

„Extragerea câștigătorilor la Tombola de Crăciun se va face în jurul datei de 20 decembrie. Ne-am propus să punem în joc în jur de 75 de premii, vor fi o surpriză, dar avem sponsori care ne-au mai ajutat și în anii precedenți. Cu fondurile strânse din vânzarea biletelor de tombolă vom ajuta alte câteva familii nevoiașe din județ. Le mulțumim celor care au donat și în ultimele zile dar și în anii precedenți. Aceste donații vor ajunge în locuri unde într-adevăr este mare nevoie. Bucuria pe care o vedem pe chipurile oamenilor când le intrăm în curți și case cu acele mici sacoșe este de nedescris”, a mai spus președintele Asociației.

Tombola de Crăciun se desfășoară în cadrul proiectului „Un zâmbet pe fețele tuturor”, demarat în 2017, și prin intermediul căruia copiii abandonaţi, cei provenind din familii monoparentale, dar și cei din spitale sau orfelinate beneficiază de sprijin din partea voluntarilor Asociației Salvatore.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio