Ştiri locale

Înscrieri la Centrul Militar judeţean Covasna: sunt disponibile 37 de posturi de soldat/gradat profesionist

Centrul militar județean Covasna recrutează candidați pentru posturile de soldat/gradat profesionist în activitate, pentru această serie fiind disponibile 4.159 de locuri în țară, dintre care 37 repartizate județului Covasna.

Candidații se pot înscrie la sediul Centrului Militar județean din Sfântu Gheorghe, str. Kós Károly nr. 3, până în data de 16 iunie, iar selecția în centrele zonale de selecție și orientare va avea loc în perioada 22 mai – 23 iunie. Conform calendarului de recrutare, examinările medicale în unitățile sanitare militare sunt programate în perioada 6-30 iulie, iar termenul limită pentru întocmirea dosarelor de candidat este 21 iulie.

Publicitate

Potrivit reprezentanților Centrului militar județean, înscrierile se fac pe baza actului de identitate, doar la sediul Biroului de informare-recrutare al instituției.

Tot acolo, cei interesați pot afla și informații suplimentare despre documentele necesare întocmirii dosarului de candidat și etapele de parcurs, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 08:00-16:00, și marți, între orele 10:00-18:00.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio