Sport, Ştiri locale

Înotătoarea Maria Raluca Artene are sponsor oficial de echipament!

Înotătoarea Maria Raluca Artene (14 ani) legitimată la Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a semnat de curând un acord de sponsorizare cu firma Sport Partner Distribution S.R.L. pentru echipament sportiv de antrenament şi competiţie marca Speedo.

Speedo este un brand cunoscut de produse şi echipamente sportive în lumea nataţiei.

Publicitate

Maria Raluca Artene, pregătită de la vârsta de şase ani de antrenorul Ciprian Grosu, s-a impus prin procedeul spate de la primul campionat naţional în 2013 (la vârsta de 10 ani), prin urmare a devenit un procedeu favorit înotând distanţele 50m., 100m. şi 200m.

Rezultatele ei nu au rămas nerăsplătite: „În acest an, Speedo prin Sport Partner îmi dau ocazia de a mă antrena şi performa în cel mai bun echipament recunoscut la nivel mondial. Pe această cale doresc să le mulţumesc pentru sprijin, dar şi celor de la RGT România şi Weider care mă susţin”, a declarat Maria Raluca Artene.

Timpii înregistraţi de sportiva din Sfântu Gheorghe sunt: în proba de 50m. spate 32”01 şi 100m. spate 1’07”95 în bazin scurt 25m. realizat la Competiţia Internaţională Sprint Trophy 2016 Legnano-Milano, Italia (LEN), iar în bazin olimpic în proba de 50m. spate 32”38 şi 100m. spate 1’08”70 la Campionatele Naţionale de la Bacău 2017, ea fiind şi componentă a lotului naţional de junioare 14-17 ani.

Fotograf: Jocó Kátai

\"Maria \"Maria \"Maria \"Maria \"Maria

Publicitate
banner we radio