Ştiri locale

Încep lucrările de asfaltare finală pe străzile Ciucului şi Grigore Bălan. Pe str. Stadionului au loc lucrări de frezare a asfaltului între străzile Vasile Goldiş şi Dózsa György

Marţi, 26 septembrie, firmele de construcţii vor începe lucrările de asfaltare cu stratul final, de uzură, pe străzile Ciucului şi Grigore Bălan (porţiunea dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Ciucului). În acest sens, Primăria face un apel la şoferi să nu parcheze maşinile pe aceste tronsoane pentru ca lucrările să poată fi terminate cât mai repede. Pe timpul lucrărilor, circulaţia auto nu va fi afectată, dar rugăm şoferii să respecte indicaţiile de la faţa locului.

Tot marţi, 26 septembrie, încep şi lucrările de frezare a stratului vechi de asfalt pe strada Stadionului, porţiunea dintre străzile Vasile Goldiş şi Dózsa György. Având în vedere aceste lucrări, dacă proprietarii de garaje de pe acest tronson au nevoie de autoturisme în perioada următoare, sunt rugaţi să nu le parcheze în garaje pentru că e posibil să rămână blocate acolo pe timpul lucrărilor.

Toate aceste lucrări sunt programate să dureze până la sfârşitul acestei săptămâni.

Lucrările fac parte din Planul de mobilitate urbană durabilă și sunt cuprinse într-un pachet complex de dezvoltare finanțat de Uniunea Europeană. În cadrul acestui proiect, până acum au fost asfaltate străzile Nicolae Iorga, Grigore Bălan (porţiunea dintre străzile Fabricii şi 1 Decembrie 1918) şi Stadionului (porţiunea dintre străzile Spitalului şi Vasile Goldiş), şi au fost construite trotuare pe str. Păiuş David. Mai au loc lucrări de reabilitare pe strada Fabricii şi de construire a trotuarelor pe Lunca Oltului.

Publicitate
banner we radio