Ştiri locale

Încă un magazin Profi din județ, amendat de OPC Covasna. Mai multe produse au fost retrase de la comercializare

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Covasna a amendat magazinul Profi din Valea Crișului cu suma de 5.000 de lei, după ce, în urma unui control, au fost descoperite la vânzare mai multe produse păstrate în condiții necorespunzătoare.

Potrivit OPC Covasna, pe lângă amenda aplicată, au fost retrase de la comercializare produse care prezentau aglomerări de gheață, ca urmare a nerespectării condițiilor de păstrare.

Publicitate

„Într-un congelator al operatorului economic s-au găsit aglomerări de produse precum: burtă de vită, mici, cârnați de porc, legume la tigaie și amestec de legume, preambalate, care prezentau aglomerări de gheață determinate de nerespectarea și întreruperea lanțului frigorific”, au transmis reprezentanții instituției.

Amintim că un alt magazin al lanțului Profi, cu sediul în Sfântu Gheorghe (zona Gării), a fost amendat în cursul zilei de miercuri cu 10.000 de lei, fiind retrase de la comercializare aproape 300 de kilograme de produse congelate, care prezentau modificări organoleptice, fiind improprii consumului uman.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio