Ştiri locale

Încă două clase ale Colegiului „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe au trecut în online

Încă două clase ale Colegiului Naţional „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe şi-au suspendat activitatea didactică faţă în faţă, în urma depistării a câte 3 cazuri de Covid-19 în rândul elevilor, în total 13 clase din judeţ fiind în prezent în această situaţie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Covasna a actualizat lista unităţilor de învăţământ din judeţ în care există clase cu activitatea suspendată. Astfel, începând de miercuri, 2 februarie, elevii claselor a V-a B şi a XII-a B de la Colegiul „Székely Mikó” din Sfântu Gheroghe vor desfăşura cursuri online după ce 6 elevi au fost testaţi pozitiv Covid-19 într-un interval de 7 zile.

Publicitate

Conform datelor publicate pe site-ul instituţiei, în prezent şi elevii claselor a VII-a B, a VI-a D şi a VI-a E de la Colegiul „Székely Mikó” din Sfântu Gheroghe desfăşoară cursuri online, iar în aceeaşi situaţie se află şi elevii claselor a II-a B, a VI-a B, a VIII-a A şi a XI-a E de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, cei ai clasei a VIII-a A de la Școala Gimnazială „Váradi József” Sfântu Gheroghe, elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială „Kálnoky Ludmilla” din Valea Crișului, cei ai clasei a VI-a B de la Liceul „Kőrösi Csoma Sándor” din Covasna, respectiv elevii clasei a V-a B de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului.

Lista actualizată şi poate fi consultată AICI.

Vineri, în evidenţele IŞJ Covasna se aflau 146 de cazuri active în rândul elevilor și preșcolarilor, 59 cazuri în rândul cadrelor didactice, alte 4 în rândul cadrelor auxiliare și 9 cazuri active la personalul nedidactic.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio