Ştiri locale

Încă 100 de viziere de protecție, realizate cu imprimante 3D, vor ajunge la Urgenţele Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe

Asociația Salvatore continuă demersul început pentru ajutorarea cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Voluntarii Asociației strâng bani pentru o nouă comandă de viziere de protecție, de această dată, destinate Unității Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Sfântu Gheorghe.

Primele 100 de viziere de protecție, fabricate de echipa WIEB Toys la sediul din Sfântu Gheorghe, cu ajutorul unor imprimante 3D, au fost deja înmânate medicilor și asistenților medicali din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Covasna.

„Activitatea de colectare de fonduri pentru alte 100 de dispozitive continuă. Acestea vor fi donate Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență ”dr.Fogolyan Kristof”, care are mare nevoie de ajutorul Dvs. Fabricarea unei viziere costă 20 RON și în funcție de donații vom avea posibilitatea de a achiziționa și mai multe”, transmit reprezentanții Asociației Salvatore.

Donațiile se pot face prin transfer bancar, în contul deschis de Asociația Salvatore la Banca BRD. Cont IBAN: RO20 BRDE 150S V285 2209 1500 – cu mențiunea „donație”

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate