Ştiri locale

„Împădurim pentru sănătate” – amplă acțiune de plantare la Comandău, organizată de Ordinul Moașelor și Asistenților Medicali Covasna

4.000 de puieți forestieri din specia Molid vor fi plantați în județul Covasna la sfârșitul săptămânii viitoare, într-o amplă acțiune organizată de membrii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali (OAMGMAM) din județul Covasna, cu sprijinul Primăriei Zăbala și al Ocolului Silvic Comandău.

Potrivit organizatorilor, campania „Împădurim pentru sănătate” va avea loc în zilele de 29 și 30 septembrie, în zona Poiana Zârna din Comandău, iar pentru realizarea acțiunii este nevoie de 50 de voluntari.

Publicitate

„Pentru realizarea acțiunii avem nevoie de 50 de voluntari din membrii OAMGMAMR – filiala Covasna. Acțiunea se va desfășura în perioada 29-30 septembrie. Pentru cei înscriși asigurăm cazare și masă”, au transmis organizatorii într-o postare pe Facebook.

Înscrierile se fac completând formularul disponibil AICI, iar cei interesați pot afla mai multe informații la numărul de telefon 0759 020 950.

Participanții vor beneficia de cazare și masă pentru cele două zile.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio