Ştiri locale

Îl cunoașteți? Poliţia îl caută pentru că a urmărit şi abordat o fată în Sfântu Gheorghe

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați la data de 07.12.2022 cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a abordat o minoră în timp ce aceasta se afla pe strada Grigore Bălan din municipiul Sfântu Gheorghe, după ce a urmărit-o în prealabil. Persoana menționată i-a solicitat minorei să o ducă la școală pe un alt traseu decât traseul obișnuit pe care minora îl străbătea în fiecare dimineață în drum spre unitatea de învățământ. Ulterior bărbatul în cauză a plecat din zonă.

Întrucât este necesară identificarea bărbatului respectiv, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanei în cauză să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale telefon 0267 307 400 interior 20269. Totodată, informațiile pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro.

Semnalmente: bărbat, tânăr, vârsta: 30-35 ani, înălțime: 1,75m – 1,80, atletic, greutate: 65 -75 kg, tenul: deschis, părul: scurt, șaten, drept; aspect general îngrijit, curat.

Îmbrăcăminte: hanorac cu glugă culoare neagră, pantaloni negri și încălțăminte sport culoare neagră cu talpă albă. Vorbitor de limba maghiară.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio