Ştiri locale

Îi recunoaşteţi? Poliţiştii caută doi tineri care au furat un telefon de la o femeie din Sfântu Gheorghe

Polițiștii caută două persoane a căror identificare va ajuta la instrumentarea unei cauze penale investigată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cei doi, un bărbat și o femeie, sunt bănuiți că la data de 21 iunie a.c., în timp ce se aflau pe Aleea Hărniciei din municipiul Sfântu Gheorghe, profitând de neatenția unei femei, i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil.

Semnalmente:

Femeia căutată are păr lung, șaten și la data producerii evenimentului era îmbrăcată cu un maiou de culoare albă, pantaloni scurți negri și pantofi sport de culoare vișinie. Bărbatul care o însoțea are păr șaten, tuns scurt și purta un tricou de culoare deschisă, pantaloni scurți de culoare verde închis și pantofi sport de culoare roșie cu negru.

IPJ Covasna roagă locuitorii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor bănuite, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257.

Totodată, informațiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio