Sport, Ştiri locale

Hadnagy Attila după a patra înfrângere consecutivă pentru Sepsi OSK: „Suntem într-un vis foarte urât din care nu putem să ne trezim”

Sepsi OSK a pierdut joi seară în deplasare meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, într-o partidă restantă din runda a cincea a SuperLigii.

La scurt timp după finalul partidei de pe stadionul „Dr. Alexandru Rădulescu”, directorul general al lui Sepsi, Hadnagy Attila, a vorbit despre prestația echipei. Acesta i-a atacat dur pe fotbaliștii echipei și a dat asigurări că Liviu Ciobotariu nu va fi îndepărtat.

„Nici nu știu ce să mai zic. Suntem într-un vis foarte urât din care nu putem să ne trezim. Pot să zic că într-o lună am pierdut ce am construit. Am dat cu piciorul peste tot, nici nu mai am cuvinte să mă exprim. CFR-ul a jucat cu echipa a doua și ne-a bătut cu 3-0. Din păcate, noi nu avem ocazii. Ar fi trebuit să avem și noi un orgoliu, dar nu prea îl avem. Nu știu de ce se întâmplă asta. Nu pot să dau vina acum pe antrenori. Toată lumea are o responsabilitate, chiar și eu.

Principalii vinovați sunt jucătorii, ei au jucat. Nu antrenorii sunt principalii vinovați. Ei trebuie să știe cel mai bine ce se întâmplă pe teren. Trebuie să fie prieteni, trebuie să fie ca o familie. Nu mai suntem echipa aia umilă, aia care a luptat. Acum am devenit fotbaliști, trebuie să ne trezim. Nu la noi este problema, problema este la jucători.

Nu, după părerea mea nu este problema la antrenor și nu ne gândim să-l schimbăm. Este problema la jucători, acolo trebuie să reglăm ceva. Nu vreau să dau un nume, dar toți jucătorii au greșit”, a spus Attila Hadnagy, la Fotbal Club.

Liviu Ciobotariu: „Este o situație apăsătoare, o situație grea. Va trebui să ieșim foarte repede de aici”

După meciul de la Cluj, antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut că echipa se află într-o situație foarte grea.

„E un rezultat greu de digerat, venit într-un moment greu al nostru. La 3-0, nu poți să mai spui că ai avut o evoluție satisfăcătoare. Scorul este mare, în ceea ce a însemnat desfășurarea partidei. Am avut o primă repriză reușită, cu posesie bună, situații de a marca, dar a venit acel minut 40 în care am primit penalty.

Le-am spus băieților să continuăm să jucăm, am avut două situații uriașe de a marca, bara lui Ștefan și ratarea lui Ștefănescu.

Este o situație apăsătoare, o situație grea. Va trebui să ieșim foarte repede de aici. E clar că ne-am pierdut moralul, ne-am pierdut încrederea. Chiar dacă încercăm să pasăm, avem multe momente în joc în care dăm dovadă de nesiguranță. Asta se vede și în rezultat.

Va trebui să remediem cât mai rapid. Eram echipa cu siguranță defensivă. Nu primeam gol. Acum, lucrurile s-au schimbat. La orice acțiune încasăm gol. Asta vine din neîncrederea jucătorilor, își pierd capul.

Este presiunea rezultatului, e cea mai importantă. Putem găsi scuze, că am întâlnit cele mai bune echipe, care se vor bate cu siguranță la titlu, dar nu e o scuză pentru noi. Dacă vrem să fim în primele șase, ar trebui să arătăm altfel”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Pentru Sepsi OSK urmează un meci tot în deplasare la Cluj, cu Universitatea, partidă care va avea loc luni seară.

 

Publicitate
banner we radio