Ştiri

GALERIE FOTO / VIDEO! Cei mai frumoşi câini din ţară au venit la Covasna Dog Show

Asociaţia Chinologică din judeţul Covasna organizează în localitatea Bodoc, în perioada 16-17 iulie, şase expoziţii chinologice, dintre care patru de club şi două de rang naţional, în cadrul cărora vor fi prezentate câteva dintre cele mai frumoase exemplare de câini de rasă.

Preşedintele asociaţiei, Kerekes Károly, a declarat că la cele patru expoziţii de club, programate în zilele de 16 şi 17 iulie pe stadionul din localitatea Bodoc, şi-au anunţat participarea Clubul Terrierilor de Tip Bull, Dac Moloss Club, Teckel Club şi Clubul câinilor de agrement.

Publicitate

Kerekes Károly a menţionat că Expoziţia naţională (Certificat d’Aptitude au Championat), programată în aceeaşi perioadă, va începe cu arbitrajul pe rase şi desemnarea câştigătorilor celor zece grupe canine ale Federaţiei Chinologice Internaţionale, dintre care va fi ales marele câştigător.

„Pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun ‘Baby’, ‘Puppy’, ‘Junior’, ‘Veteran’ şi cel mai bun câine al expoziţiei, ‘Best in Show’, dar şi cel mai bun câine ciobănesc românesc, grup de creştere, cea mai bună pereche şi, nu în ultimul rând, cel mai bun Junior Handler. În a doua zi, pe 17 iulie, va avea loc a doua Expoziţie naţională de tip C.A.C. în care câştigătorii din ziua precedentă vor încerca să-şi apere titlurile câştigate, iar ceilalţi vor încerca să demonstreze ca doar neşansa i-a privat cu o zi înainte de câştigarea unor titluri”, a declarat preşedintele asociaţiei.

(Agerpres)

GALERIE FOTO! (Click pe poză pentru dimensiunea originală)

[Best_Wordpress_Gallery id=\”3\” gal_title=\”Covasna Dog Show\”]

Publicitate
Publicitate
banner we radio