Ştiri locale

Fuego și trupa Mano & Gregor, printre artiștii care concertează în weekend la Zilele comunei Ozun

Cântăreţul Fuego și trupa indie folk transilvănean Mano & Gregor se numără printre artiștii care vor concerta weekendul acesta la Zilele comunei Ozun. Programul celor trei zile de festival cuprinde, printre altele, o discotecă în aer liber, turnee de minifotbal și concursuri sportive pentru copii, exerciții de salvare prezentate de Serviciul Voluntar de pompierii Ozun și Asociația Salvatore, spectacole de dans, expoziții de fotografii și de utilaje agricole, un concurs gastronomic, dar și focuri de artificii.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, de la ora 17:00, în parcul central, cu expoziția de fotografii „Ozun în imagini”, iar de la ora 20:00 va avea loc o discotecă în aer liber. Programul zilei de sâmbătă va începe cu un turneu de minifotbal pentru tineret, organizat de Asociația IMUK (între orele 08:00-18:00, în sala de sport). De la ora 09:00, pe terenul de fotbal al comunei se vor derula un turneu de minifotbal și concursuri sportive pentru copii, iar premierea participanților va avea loc de la ora 19:20, în parcul de agrement al comunei.

Fuego, care a fost prezent și în 2019 la Zilele comunei Ozun, va urca pe scenă de la ora 20:30, iar programul zilei de sâmbătă se va încheia cu un concert al trupei Tiltott Illés, care va începe la ora 21:40.

Programul zilei de duminică va cuprinde, printre altele,  o expoziție cu fotografii din Ozun, la Conacul Pünkösti, o expoziție de utilaje agricole amenajată lângă brațul mort al Râului Negru, un concurs gastronomic, de la ora 15:00, în parcul de agrement, spectacole de dans modern și popular, concerte interactive pentru copii, iar seara se va încheia cu concertele Mano & Gregor (19:30) și Dolly Plusssz (21:30), urmate de spectacolul de artificii (22:50).

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio