Ştiri locale

FOTO. Panorama Center, cea mai nouă şi modernă locaţie pentru evenimente din judeţul Covasna

Grupul Bertis şi-a mărit familia cu un nou membru: Panorama Center. Vorbim de o locaţie turistică şi pentru evenimente, situată la 8 km de Sfântu Gheorghe, aproape de Vâlcele.

Construită exclusiv cu parteneri din judeţul Covasna şi forţă de muncă locală, Panorama Center înseamnă un hotel cu 40 de locuri, un cort pentru evenimente pentru maxim 500 de persoane şi o grădină superbă, toate amenajate la standarde înalte de calitate.

Publicitate

„Locația hotelului iese în evidență datorită peisajului de poveste, oferind oaspeților noştri o priveliște de vis asupra bogățiilor naturii din Ardeal. Grădina noastră, cuprinsă de mireasma aerului proaspăt, reprezintă locul ideal pentru serile liniștite de vară”, este descrierea de pe site-ul www.panoramacenter.ro.

Hotelul le stă la dispoziţie turiştilor cu camere duble dar şi apartamente, mic dejun, bar, centru spa cu jacuzzi şi saună finlandeză sau cameră salină.

Cort de evenimente pentru 500 de persoane

„Cortul nostru dedicat evenimentelor stă la dispoziția celei mai importante zile din viața unui cuplu: Ziua Nunții. Cortul nostru alb ca zăpada are o capacitate de 500 de persoane, iar grădina din jurul acestuia constituie locul ideal pentru cuplurile care își doresc o nuntă modernă, într-un stil rafinat.

Mediul natural reprezintă spațiul ideal și pentru cununia religioasă.

Prin serviciile complete garantate, cuplul se poate bucura în totalitate de fiecare clipă din ziua nunții lor. Scopul nostru este ca ziua mult visată și perioada anterioară acesteia să fie liniștite și încărcate cu emoțiile așteptării, fără momente de grabă”, este descrierea cortului de evenimente.

De asemenea, Panorama Spa își așteaptă oaspeții dornici de relaxare și recreere cu jacuzzi, ciubăr cu apă caldă sărată, ciubăr cu apă rece, cameră salină și saună finlandeză.

Ideal pentru teambuilding sau conferinţe

Panorama reprezintă locul ideal şi pentru teambuilding, conferințe, prezentare și demonstrații de produse. La cerere clienţii beneficiază de bufet suedez, decorațiuni unice, servicii foto-video, transport și cazare, precum și utilizarea centrului spa pentru oaspeți și pentru alți participanți la evenimente.

Mai multe fotografii dar şi detalii despre preţuri găsiţi pe site-ul Panorama Center AICI.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio