Ştiri locale

FOTO. Jandarmii covăsneni şi-au sărbătorit cadrele militare în rezervă şi retragere

În data de 31 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna a avut loc o întâlnire cu cadrele militare în rezervă şi retragere care au activat în cadrul unităţii.

Evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia sărbătoririi în data de 31 mai a „Zilei Rezervistului Militar”, zi ce a constituit un bun prilej pentru a organiza o întâlnire cu cadrele militare aflate în rezervă, pentru a consolida spiritul de corp în cadrul generaţiilor de jandarmi şi pentru a-şi manifesta respectul pentru activitatea profesională a predecesorilor acestei unităţi.

Publicitate

Astfel, a fost organizată o adunare festivă în cadrul căreia adjunctul inspectorului şef, locotenent colonel Mădălin Sitaru, a adresat câteva cuvinte de apreciere rezerviştilor şi le-a oferit diplome de excelenţă. În cadrul acestei festivităţi, colonel în rezervă Aurel Şerb, care a fost comandantul acestei unităţi timp de 15 ani, a adresat un mesaj jandarmilor prezenţi, din care citez: „Venim cu drag în unitate, cu inima deschisă, pentru că ştiu că aici sunt oameni primitori, atenţi cu noi care ne-am făcut datoria în anii anteriori. Nu este loc de nostalgie după ceva, ci este un moment de bucurie şi mulţumire sufletească pentru cei ce au trecut în rezervă… Important este să rămânem tineri la suflet şi cu amintiri plăcute despre unitate şi colectivul ei”.

Acest moment a constituit un bun prilej, pentru jandarmii aflaţi în rezervă, de a se reîntâlni cu foştii colegi şi de a depăna amintiri.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

\"Jandarmi \"Jandarmi

Publicitate
banner we radio