Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Doi covăsneni au murit într-un accident în judeţul Sibiu

Un accident foarte grav a avut loc vineri după-amiază în localitatea Avrig din judeţul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul unei basculante, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat tot în județul Covasna.

În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct. Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat. În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime.

Foto: DRDP Braşov

Publicitate
Publicitate
banner we radio