Ştiri

Fostul Club Bamboo din Brașov a luat foc la două săptămâni după incendiul Bamboo din București

UPDATE! ora 16.30

Incendiul izbucnit în complexul rezidențial Tâmpa Gardens, în jurul orei 15.00, la o magazie din spatele fostului club Bamboo, este în curs de lichidare, însă pompierii acționează cu 3 autospeciale, dar și o autoscară pe mai multe laturi ale clădirii amplasată între cele două blocuri de locuințe, astfel ca să fie identificate posibilele focare ascunse, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Deși incendiul a izbucnit în exterior, incinta vechiului club, în care nu mai este activitate de mai mulți ani, a fost invadată de un fum gros, astfel că vizibilitatea este foarte redusă. Deocamdată, pompierii nu pot confirma dacă există victime sau nu, însă la fața locului este și un echipaj SMURD. „Incendiul a pornit de la izolația de pe peretele exterior al magaziei. Nu știm exact dacă magazia este a clubului sau nu, dar locatarii spun că era o anexă a clubului unde erau depozitate diferite elemente de mobilier din club”, a explicat Ciprian Sfreja.

________________

Locatarii Tâmpa Gardens au semnalat că fostul club Bamboo din Brașov a luat foc luni în jurul prânzului. Pompierii se deplasează la locul focului, scrie bizbrasov.ro. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, spune că „din primele informații, este vorba despre o magazie inundată de fum”. Mai multe echipaje intervin chiar acum la fața locului. Deocamdată nu există informații despre eventuale victime.

În urmă cu două săptămâni, clubul Bamboo din București a luat foc în mod ciudat. Clubul Bamboo din Brașov a fost închis în 2012.

\"incendiu

Publicitate
banner we radio