Ştiri locale

Fitness Tribe organizează alergare comunitară pe asfalt, spre Șugaș Băi. Participanții pot câștiga premii simbolice

Pasionații de mișcare în aer liber sunt invitați să participe la o tură de alergare comunitară spre Șugaș Băi, organizată de membrii Asociației Fitness Tribe, și adresată atât sportivilor avansați, cât și amatorilor.

Startul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la locul de picnic de lângă pista de motocross, de unde participanții vor alerga pe o distanță de 11,6 km. Potrivit organizatorilor, sportivii experimentați vor putea să concureze pentru premii simbolice.

„Scoateți pantofii de sport pentru asfalt deoarece pe 23 septembrie ne pregătim pentru o alergare comunitară unde nimeni nu va fi lăsat în urmă, însă nu îi vom reține nici pe cei care vor să arate ce pot și vor concura pentru un premiu simbolic. Start de la locul de picnic de lângă pista motocross pe asfalt către Șugaș Băi, unde ne vom întoarce la izvorul Elisabeta către zona de start. Distanță 11.6 KM, 255m diferență de nivel”, transmit organizatorii.

Ședința tehnică și tura de alergare vor avea loc între orele 09:00-11:00, iar de la ora 11:30 alergătorii vor putea servi masa gratuit, pe bază de înscriere (meniu vegetarian sau tradițional), completând formularul disponibil AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio