Ştiri locale

Fitness Tribe invită locuitorii din Sfântu Gheorghe la alergarea de Moș Nicolae

Echipa de alergători amatori din Sfântu Gheorghe invită locuitorii orașului, cu mic, cu mare, să participe la „Alergarea de Sfântul Nicolae”, care va avea loc miercuri, de la ora 18:00, pe un traseu de 9 km pe străzile orașului (traseul de alergare din zilele de sâmbătă – szombat8).

Participanții sunt încurajați să îmbrace haine sau articole vestimentare de culoare roșie, iar punctul de întâlnire va fi instalația #SEPSI din Piața Libertății.

Publicitate

„Dragi alergători! Vă invităm la o alergare de Sfântul Nicolae, pe traseul #szombat8! Vino în articole de culoarea roșie și alătură-te nouă! Ne vedem miercuri, 6 decembrie, la ora 18, în Piața Centrală, #SEPSI! Pregătește-te de sărbători alături de noi!”, au transmis reprezentanții Fitness Tribe.

Echipa de alergători amatori din municipiu este cunoscută pentru modul creativ prin care promovează mișcarea în aer liber, atât în rândul copiilor, cât și în rândul populației adulte. Amintim că în luna octombrie, Fitness Tribe a organizat, pentru al cincilea an la rând, „Alergarea de Halloween”, invitând locuitorii orașului să se costumeze „pentru a alunga spiritele rele”.   

În urmă cu câțiva ani, de Sfântul Nicolae, aproximativ 30 de sportivi amatori au alergat pentru a marca încheierea unei campanii umanitare pentru sprijinirea tinerilor instituționalizați care la împlinirea vârstei de 18 ani sunt nevoiți să părăsească sistemul. În cadrul acțiunii, derulate împreună cu membrii organizației de tineret Rotaract, au fost strânse fonduri și materiale care au fost utilizate pentru construirea unui centru comunitar în localitatea Cernat.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio