Ştiri locale

Fitness Tribe îi invită pe sportivii amatori și pe pasionații de lectură să alerge pentru o experiență de poveste

Membrii Asociației Fitness Tribe îi invită pe locuitorii din Sfântu Gheorghe să îmbine plăcerea lecturii cu bucuria mișcării și să participe la cursa comunității „Aleargă pentru experiență”. În a treia zi a Târgului de carte şi Festivalului de literatură contemporană SepsiBook, pasionații de mișcare vor porni în alergare din fața instalației #SEPSI din centrul orașului, către Arena Sepsi, unde va avea loc și o tragere la sorți, iar 10 participanți vor fi premiați cu cărți oferite de editurile participante la Târgul de carte.

„Caută-ți pantofii de alergare și încalță-te cu ei pe 27 mai ca să alergi alături de noi la cursa comunității Sepsibook și Fitness Tribe! Nu contează dacă ești sportiv începător, avansat sau cu o rutină deja stabilită, vino alături de noi și descoperă bucuria alergării. Poți câștiga cărți interesante! În dimineața zilei de 27 mai, la ora 8:00, se dă startul la instalația #SEPSI și pornim către Arena Sepsi, unde ne așteaptă pe toți cărți interesante. Pentru un strop de motivație în plus, vom alege dintre participanți, prin tragere la sorți, 10 norocoși cărora le vom dărui cărți oferite de editurile partenere. După tragerea la sorți ne vom întoarce, alergând împreună până la #SEPSI, parcurgând o distanță totală de 7,4 km. Înscrie-te ca participant! Hai să scriem împreună povestea sportivă din acest an a târgului Sepsibook”, au transmis reprezentanții Fitness Tribe.

A doua ediție a Târgului de carte SepsiBook va avea loc în perioada 25-28 mai, la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, iar printre invitaţi se numără actorul Horaţiu Mălăele, scriitorii Florin Irimia, Bogdan Suceavă, Judit Berg şi formaţia Ţapinarii. Evenimentul va include, printre altele, întâlniri cu scriitori, ore neconvenţionale de literatură, discuţii tematice, concerte literare, spectacole de poezie şi muzică.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio