Ştiri locale

Fitness Tribe îi invită pe pasionații de mișcare într-un pelerinaj pe două roți la Șumuleu Ciuc

Echipa Fitness Tribe Sfântu Gheorghe îi invită pe pasionații de mișcare pe două roți să participe la a treia ediție a Reuniunii cicliștilor din Ținutul Secuiesc, organizată sâmbătă, 29 iulie, la Șumuleu Ciuc.

La Sfântu Gheorghe, comunitatea de cicliști își va da întâlnire în Piața Libertății din municipiu, de unde la ora 06:00 se va porni spre piața Mănăstirii Franciscane din Șumuleu Ciuc. Conform programului evenimentului, la ora 11:30 cicliștii vor porni spre altarul de la munții Șumuleu-Mare și Șumuleu-Mic, unde la ora 12:00 va avea loc o slujbă religioasă (în limba maghiară) urmată de binecuvântarea bicicletelor. Organizatorii promit și câteva surprize, dar și „un prânz uriaș în curtea Szent István Ház”.

Publicitate

„Estimăm că vom ajunge la Șumuleu Ciuc în jurul orei 10:00, cu 2-3 opriri pe traseu. Întoarcerea din Șumuleu Ciuc va avea loc între 15:30 și 16:30. Distanța totală (dus-întors): 145 km. Nu vom avea mașină de însoțire (…) Participarea la tură se face pe propria răspundere. Vino și pedalează alături de noi!”, transmit reprezentanții Asociației Fitness Tribe.

Organizatorii le recomandă participanților să se asigure că bicicletele sunt într-o stare tehnică bună, să utilizeze căști de protecție și să respecte regulile de circulație pe traseu. Fiecare participant trebuie își asigure apă și mâncare.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio