Ştiri locale

Fitness Tribe îi invită la iarbă verde pe sportivii amatori, „indiferent de vârstă, religie, domiciliu, etnie sau pregătirea fizică”

Pentru un trup sănătos nu este suficientă doar mișcarea fizică, ci și mâncarea, energia și buna dispoziție, care sunt esențiale pentru orice sportiv. Membrii Asociației Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe lansează o invitație la iarbă verde pentru toți pasionații de mișcare în aer liber, indiferent de vârsta pe care o au, pregătirea fizică, etnie, religie sau domiciliu.

„Au trecut weekendurile lungi însă sezonul de picnic abia începe. Deoarece noi nu doar alergăm din plăcere, ci ne place să și mâncăm, vă invităm cu drag să vă alăturați pe 5 mai, vineri, de la ora 17:00, indiferent de vârstă, religie, domiciliu, etnie sau nivel de pregătire fizică, la un ceaun delicios. Vă rugăm să vă înscrieți pentru ca noi să știm cât de mare să fie ceaunul”, au transmis organizatorii.

Întâlnirea la iarbă verde va avea loc la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Șugaș Băi, pe DJ121C, la mesele amenajate pentru picnic (AICI), iar cei interesați se pot înscrie completând formularul disponibil AICI.

Echipa de sportivi amatori Fitness Tribe s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe acțiuni, printre care și o campanie de strângere a fondurilor și a materialelor pentru construirea unui centru comunitar în localitatea Cernat, destinat tinerilor instituționalizați care la împlinirea vârstei de 18 ani sunt nevoiți să părăsească sistemul.

De numele Asociației se mai leagă și mișcările „Cycle to work” (Pedalează către serviciu -n.r) și „Cycle to Șugaș” (Pedalează către Șugaș), dar și Cursa pe biciclete „Șugaș 24h”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio