Ştiri

Fata de 15 ani, răpită de pe o strada din Târgu Mureş, a fost găsită după ce a fost plimbată cu maşina prin judeţ

Adolescenta de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, în cazul căreia Poliţia a activat alerta de „răpire copil”, a fost găsită. Poliţiştii au anunţat că a fost dispusă încetarea mecanismului „Alerta rapire copil”, dar cercetările continuă.

„În ceea ce priveşte minora de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicam că în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, a anunţat Poliţia.

Publicitate

Fata 15 ani din Odorheiu Secuiesc a fost răpită în seara zilei de luni, 30 noiembrie, de pe o stradă din Târgu Mureş, unde se afla împreună cu unchiul său, ea fiind băgată într-un autoturism de persoane necunoscute.

Poliţia Română a anunţat, luni seară, că în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei fete de 15 ani, S.E., din Odorheiu Secuiesc.

„Din cercetari a reiesit ca minora, in timp ce se afla cu unchiul sau, pe strada Bega din Targu Mures, a fost luata cu forta de persoane necunoscute si introdusa intr-un autoturism de culoare gri, marca Audi, dupa care s-ar fi deplasat intr-o directie necunoscuta”, a aratat sursa citata.

Publicitate
banner we radio