Ştiri

Fată de 14 ani din Brașov, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția cere ajutorul populației

O fată de 14 ani din localitatea Augustin, județul Brașov, a fost dată dispărută de către mamă, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata nu are telefon mobil la ea, iar poliția face apel la populație pentru a o găsi. “La data de 13 februarie 2022, în jurul orei 19,45, Secția de Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată  de către o femeie din localitatea Augustin, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,00 și nu a revenit până în prezent”, au transmis polițiștii brașoveni.

Semnalmente fetei dispărute: Copila are 1,50 metri înălțime, o greutate de circa 65 de kilograme, ochi negri, față ovală, nas și sprâncene normale, frunte lată, păr lung, șaten, constituție atletică. La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare neagră, pulover de culoare neagră, geacă de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră. Nu are asupra sa telefon mobil. ​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Publicitate
Publicitate
banner we radio