Ştiri locale

Fată de 13 ani din Harghita, dusă acasă de poliție după o escapadă la un tânăr din Covasna

O minoră de 13 ani dispărută din comuna harghiteană Cozmeni a fost găsită de poliţişti în câteva ore, la domiciliul unui tânăr de 18 ani din judeţul Covasna.

În seara zilei de luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de o localnică din comuna Cozmeni, despre dispariţia de la domiciliu a fiicei sale, în vârstă de 13 ani.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi dimineață minora a plecat la școală, însă nu s-a prezentat la orele de curs şi nici nu s-a mai întors acasă.

Drept urmare au fost demarate activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, conform legislaţiei şi procedurilor în cazurile dispariţiilor de minori, acordându-se o atenţie deosebită tuturor detaliilor obţinute prin cercetarea la faţa locului şi datelor rezultate din faza incipientă a anchetei.

Astfel, la scurt timp de la sesizare, în jurul orei 20:30, cu sprijinul poliţiştilor covăsneni, adolescenta a fost găsită la domiciliul unui tânăr din judeţul Covasna.

Minora, care a declarat că a plecat voluntar din localitatea de domiciliu şi nu a fost victima vreunei infracțiuni, a fost încredinţată familiei, nevătămată.

banner we radio