Ştiri locale

Fără penalizări de întârziere la restituirea cărților împrumutate de la Biblioteca Județeană din Sfântu Gheorghe

Până la finalul lunii mai, Biblioteca Județeană „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe le oferă ocazia cititorilor care au împrumutat cărți și au uitat să le mai returneze, să le restituie fără a plăti penalizări de întârziere.

În curtea din spatele Bibliotecii a fost amplasată o cutie special concepută pentru returnarea cărților, care va putea fi folosită gratuit inclusiv în afara orarului pentru public.

„Restituirea cărților împrumutate de la bibliotecă este de acum și mai lesne de efectuat. Sper că mulți vor utiliza această nouă posibilitate. Mulțumim!”, a transmis directorul Bibliotecii Județene, Szonda Szabolcs.

„Perioada de grație”, cum a fost denumită de reprezentanții Bibliotecii, se derulează până la finalul Târgului de carte și festivalului de literatură contemporană SepsiBook, respectiv până în data de 28 mai.

„Acei cititori care au uitat de o vreme mai mult sau mai puțin îndelungată să restituie cărțile împrumutate, pot să le returneze fără a plăti taxă de întârziere, sau pot să le lase în biblioboxul amplasat în curtea din spatele bibliotecii, chiar și în afara orarului pentru public”, au transmis reprezentanții Bibliotecii.

Tot în această perioadă, utilizatorii vor beneficia de gratuitate la înscrierea la bibliotecă și prelungirea valabilității permisului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio