Ştiri

Facebook și Instagram au picat în toată lumea, inclusiv în România. Utilizatorii sunt delogați automat

Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, marți după-amiază, în toată lumea. Utilizatorii sunt delogați automat din site și din aplicație, iar parola nu mai funcționează.

Down Detector, care urmărește întreruperile de funcționare a site-urilor web, a primit peste 215.000 de rapoarte privind întreruperea Facebook, începând cu ora 17.00. De asemenea, au fost raportate peste 47.000 de probleme privind utilizarea rețelei sociale Instagram.

Publicitate

Meta a recunoscut problema într-un mesaj postat la ora 17:17, ora României, pe pagina sa care reflectă statusul serviciilor.

“Suntem la curent cu existența unei probleme care afectează logarea la aplicația Facebook. Echipele noastre de ingineri caută să rezolve problema cât mai repede posibil”, se spune în mesaj.

Andy Stone, șeful Departamentului de comunicare al Meta, a confirmat, la rândul său, existența problemei într-o postare pe rețeaua X a lui Elon Musk.

Șeful comunicării Facebook recunoaște, într-o postare pe X, existența penei care afectează accesul la platforma socială

“Meta este conștientă că oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre. Lucrăm pentru a remedia situația”, a scris Stone.

Publicitate
Publicitate
banner we radio