Sport, Ştiri locale

Eugen Neagoe: „Sper să nu mai ratăm ocaziile de gol ca în primele două etape”

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute înaintea meciului cu Astra Giurgiu, că îşi doreşte ca jucătorii săi să fie mai inspiraţi decât cei ai echipei adverse şi să nu rateze ocaziile de gol.

„Suntem  în fața unui joc în deplasare împotriva unei echipe bune care  în ultimii ani este o prezență constantă în play-off, o echipă care a câştigat campionatul în urmă cu doi ani şi care are în componență jucători valoroși. Dar, așa cum am spus și înaintea jocului contra Universității Craiova de săptămâna trecută,  și noi formăm o echipă bună, o echipă foarte unită. Mergem la Giurgiu cu gânduri mari, cu speranța să repetăm evoluția bună din jocul contra Craiovei și să câștigăm acest joc. Ne dorim acest lucru, și eu și băieții, şi suntem încrezători. Ştim punctele lor forte şi sper să profităm de punctele lor mai puțin bune, să fim mai inteligenți decât ei și să reușim să câștigăm. Sper să fim foarte inspirați, să nu mai ratăm atâtea ocazii câte am ratat în primele două jocuri pe care le-am avut cu Hermanstadt Sibiu şi cu Universitatea Craiova, pentru că cred că am avut undeva în jur de 10 ocazii în cele două jocuri. Totul depinde numai și numai de noi,  eu am mare încredere în băieții noşti şi sper să tragem jocul în favoarea noastră”,  a declarat Eugen Neagoe.

Publicitate

Acesta a mai adăugat că este foarte bucuros că niciunul dintre jucătorii din lot nu este accidentat şi toţi vor fi apţi în ziua meciului.

De asemenea, a menţionat că niciunul dintre jucători nu este titular şi că selecţia 11-lui care intră pe teren o face, de fiecare dată, în funcţie de modul în care se pregătesc la antrenamente şi evoluţia din meciurile oficiale.

Neagoe a mai spus că nu ezită să introducă pe teren jucători tineri, dovadă faptul că la meciul anterior, cu Universitatea Craiova, au evoluat doi fotbalişti sub 21 de ani.

„Pentru noi nu contează foarte mult vârsta unui jucător, contează foarte mult ceea ce face el la antrenamente, modul cum se pregătește, cum evoluează. Nu e nicio problemă, putem să jucăm și cu trei jucători sub 21 de ani, nu mă deranjează”, a adăugat acesta.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a III-a a Ligii I de fotbal, se va disputa sâmbătă, 4 august, de la ora 18:00 pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

(Agerpres)

 

Publicitate
banner we radio