Sport

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): „CFR, singura echipă din play-off pe care nu am putut să o învingem până acum”

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat că CFR Cluj este singura formaţie din play-off pe care covăsnenii nu a putut-o învinge până acum, dar speră într-o victorie în meciul pe care îl vor disputa sâmbătă pe terenul adversarilor.

„Suntem în faţa unui nou început, practic este un nou campionat, care se va desfăşura doar zece etape. Ne dorim foarte mult să avem rezultate bune, chiar dacă jucăm în compania celor mai bune echipe din campionatul României. Şi noi am demonstrat că putem să câştigăm împotriva oricărui adversar. Din păcate, singura echipă din play-off pe care până în acest moment nu am reuşit să o învingem este CFR Cluj. Sper ca sâmbătă să fim foarte inspiraţi, să facem un joc bun şi să reuşim să câştigăm. Ne dorim foarte mult să începem bine acest play-off, avem armele necesare şi cred că am demonstrat prin jocurile pe care le-am făcut până în acest moment că suntem o echipă bună, cu jucători valoroşi în lot”, a spus Neagoe, într-o conferinţă de presă.

Publicitate

„Putem să câştigăm chiar dacă începem cu echipa campioană, cu echipa care se află pe primul loc în acest play-off. E foarte important meciul de sâmbătă şi ne concentrăm toată energia pentru acest joc. Nu este uşor să joci cu echipa campioană trei jocuri la rând, dar asta este situaţia. Acum îi cunoaştem mult mai bine, băieţii ştiu acum care este forţa celor de la CFR. Sperăm să facem şi noi un joc bun, să reuşim să câştigăm acest meci, ne dorim acest lucru şi vom face tot ce depinde de noi să şi reuşim”, a declarat Eugen Neagoe.

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, miercurea trecută, în sferturile Cupei României, iar duminică a câştigat cu acelaşi scor la Cluj-Napoca, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Potrivit lui Neagoe, lotului lui Sepsi i se vor alătura trei jucători care au fost suspendaţi sau accidentaţi, respectiv Gabi Vaşvari, Moura şi Tandia, în schimb echipa nu va putea conta pe Adrian Rus.

Meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi OSK se va disputa sâmbătă, de la ora 20:15 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima etapă din play-off-ul Ligii I.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio