Sport, Ştiri locale

Euforie la Sfântu Gheorghe, după victoria clară a lui Sepsi 5-1 cu Poli Iaşi: „Vrem suporterii alături de noi la finala Cupei”

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a obținut o victorie clară contra celor de la Poli Iași, scor 5-1, iar covăsnenii sunt foarte aproape de a se califica în premieră în finala Cupei României.

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, spune că echipa sa nu este deja calificată și îndeamnă la responsabilitate pentru manșa retur. Totuși, în cazul probabil al unei calificări, tehnicianul și-ar dori ca echipa sa să beneficieze de sprijinul fanilor la finala Cupei.

„Am niște băieți admirabili, care joacă din 3 în 3 zile, depun niște eforturi extraordinare ca să mă mulțumească. Am făcut o partidă fantastică. La 3 zile distanță după un joc am revenit de la 0-1, am arătat putere de luptă, de regenerare.

Felicit băieții, o victorie fantastică după o seară magică. Am trăit foarte multe și știu ce înseamnă fotbalul, va trebui să tratăm foarte serios returul. Va fi nevoie să păstrăm o stare bună la echipe prin alte rezultate bune. Vom avea nevoie de sănătate pentru că la fotbal se poate întâmpla orice.

Ne bucurăm că i-am putut satisface pe fani. Ne-am bucura foarte mult să ne calificăm în finală și sper să avem suporterii alături de noi. Când o să fim în finală, o să vedem, dacă o să fim”, a spus Grozavu, după meci.

În cealaltă semifinală a Cupei României se vor duela Dinamo și FCSB. Meciul tur are loc joi, de la ora 20:00. Finala va avea loc la Craiova, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Sepsi a făcut spectacol în manșa tur a semifinalelor Cupei României, după ce echipa lui Leo Grozavu a învins-o clar pe Poli Iași, scor 5-1. Meciul a început rău pentru covăsneni. Poli Iași a deschis scorul după doar 5 minute, când Andrei Cristea a marcat din penalty. Decizia lui Ovidiu Hațegan l-a înfuriat pe Leo Grozavu, care a fost eliminat pentru proteste.

Totuși, chiar și fără antrenorul principal pe bancă, Sepsi a revenit rapid în joc. Anass Achahbar a marcat în minutul 25, stabilind scorul pauzei, 1-1. În a doua repriză, covăsnenii s-au dezlănțuit. Lorand Fulop, Achahbar, Nicolae Carnat și Goran Karanovic au reușit să puncteze și grație unor gafe ale portarului Denis Rusu, aducâd  victoria lui Sepsi, 5-1. Trupa lui Grozavu este foarte aproape de o calificare istorică în finala Cupei României. Returul de la Iași va avea loc pe 8 iulie.

Publicitate
banner we radio