Ştiri locale

Elevii covăsneni, așteptați să se înscrie la concursul „Din istoria Jandarmeriei Române”

Elevii de gimnaziu și liceu din județul Covasna sunt așteptați să se înscrie la cea de a șasea ediție a concursului „Din istoria Jandarmeriei Române”, organizat cu ocazia împlinirii a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei.

Competiția, care va avea loc în data de 4 aprilie, de la ora 12:00, la sediul din Sfântu Gheorghe al Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna (B-dul General Grigore Bălan nr. 71), îi încurajează pe elevi să își utilizeze cunoștințele de istorie într-un mod creativ, iar cei mai inventivi vor fi premiați.

„Ești elev de gimnaziu sau liceu și îți place istoria? Înscrie-te la concursul Din istoria Jandarmeriei Române și pune-ți cunoștințele la încercare într-o competiție plină de provocări și surprize! (…) Nu este doar un concurs de istorie, ci și un eveniment captivant care te poartă într-o călătorie în timp, prin cele mai importante momente istorice ale instituției Jandarmeriei (…) La ce să te aștepți: un test provocator despre istoria Jandarmeriei, conceput după tematica disponibilă pe site-ul unității; un mediu competitiv, dar prietenos și propice dezvoltării și cunoașterii; premii speciale pentru cei mai bine pregătiți și surprize pentru toți participanții”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Covasna.

Elevii se pot înscrie până pe data de 3 aprilie printr-un mesaj la numărul de WhatsApp: 0749 089 409.

Tematica, regulamentul și alte informații referitoare la organizarea concursului sunt disponibile AICI.  

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio