Sport, Ştiri locale

Duminică, ora 18: Sepsi OSK – CS U Craiova, primul meci la Sfântu Gheorghe din noul sezon

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe primeşte vizita Universităţii Craiova, duminică, de la 18:00, în etapa a doua a Ligii 1.

Cele două echipe au avut un debut sub aşteptări în actuala ediţie a Ligii 1. Sepsi a fost învinsă în deplasare de nou-promovata FC Hermannstadt, scor 1-0, în timp ce Craiova a remizat, scor 0-0, pe stadionul Ion Oblemenco, împotriva echipei Poli Iaşi.

Publicitate

Între timp, Sepsi a mai realizat un transfer, numărul jucătorilor ajunşi la Sfântu Gheorghe în această vară ajungând la 14. Cel mai nou jucător al echipei covăsnene este ganezul Joseph Mensah, care a fost transferat de la echipa daneză AC Horsens.

Înaintea acestui joc, formaţia din Sfântu Gheorghe a testat noua instalaţie de nocturnă, care ar putea fi inaugurată duminică, dacă afară va fi înnorat. Administratorii arenei au făcut zilele trecute proba pentru a se asigura că nu vor fi probleme.

În sezonul trecut, Craiova şi Sepsi s-au întâlnit de trei ori, o dată fiind în Cupa  României, iar oltenii s-au impus de fiecare dată.

Faţă de meciul din prima etapă, Eugen Neagoe a făcut trei schimbări în primul 11. Astfel, revine căpitanul Ousmane Viera. Accidentat în cantonamentul din Austria, acesta va intra în locul lui Ursu, care rămâne pe bancă. De asemenea, Simonovski este rezervă, Tandia urmând să joace vârf împins.

Drăghici va juca mijlocaş, după ce în partida cu Hermannstadt a început ca fundaş. Locul lui în apărare va fi luat de brazilianul Moura, care începe titular partida din această seară.

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly – De Moura, Jovanovic, Viera, Sato – Velev, Vaşvari – Drăghici, I. Fulop, Prosser – Tandia.

Rezerve: Fejer – Ursu, Simonovski, Hadnagy, Rus, Ştefan, Hamed.
Antrenor: Eugen Neagoe.

Craiova: Pigliacelli – Kelic, Gardoş, Thiago Ferreira – Briceag, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă, Burlacu, Mitriţă.
Rezerve: Popescu – Popa, Borţa, Zlatinski, Şerban, Bărbuţ, Glavina.
Antrenor: Devis Mangia.

 

Publicitate
banner we radio