Ştiri locale

Duminică e Ștrand Party la Sfântu Gheorghe cu DJ și concursuri   

Ștrandul din Sfântu Gheorghe se pregătește de petrecere și îi așteaptă duminică, între orele 09:00-20:00,  pe toți cei care vor să fugă de canicula din aceste zile, la un „Ștrand Party” cu DJ și alte surprize. Reprezentanții Sepsi ReKreativ, firma care administrează bazele de agrement și sportive ale Primăriei, au lansat și un concurs, punând la bătaie bilete de intrare duble.   

„Pe 14 iulie, duminică, invită-ți prietenii și alătură-te distracției la ștrand, unde Dj Fery B. va asigura cele mai tari melodii! La petrecere te așteaptă și o cameră de 360 grade! Fă-ți o poză panoramică, pe care o vei putea lua acasă! Câștigă unul din cele două bilete duble! Scrie într-un comentariu pe cine ai lua cu tine la ștrand, fă o poză la eveniment cu cadrul special pregătit pentru această ocazie, postează poza pe pagina ta de Facebook sau Instagram, dă tag la pagina @sepsirekreativ și folosește hashtag-urile #rekreativ și #strandparty în descrierea pozei. Asta e tot! Câștigătorii vor fi anunțați pe 22 iulie, luni! Mult noroc!”, transmit reprezentanții Sepsi ReKreativ, care mai precizează că prețul biletului de ștrand include și accesul la eveniment.

Ștrandul municipal s-a deschis publicului în data de 21 iunie și se va închide în luna septembrie, odată cu începerea noului an școlar.

Preţul biletelor standard a crescut cu 2 lei faţă de anul trecut, iar tariful de intrare în weekend va fi de 72 de lei de persoană. Locuitorii din Sfântu Gheorghe care prezintă cardul Sepsi, precum şi deţinătorii cardurilor pentru familii numeroase, eliberate la cerere de către Primărie, beneficiază de reduceri semnificative. Discounturi au şi copiii sub 18 ani, persoanele de peste 60 de ani, precum şi cele cu handicap.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio