Ştiri locale

Droguri descoperite de polițiști la un Festival din judeţul Covasna

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Covasna și Brașov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat în flagrant delict 17 persoane care ar fi deținut sau consumat droguri în cadrul unui festival organizat în comuna Bățanii Mari, județul Covasna.

În perioada 11-15 iulie 2019, comuna Bățanii Mari a fost gazda celei de-a opta ediții a unui festival de muzică electronică, eveniment la care au participat, în fiecare an, între 3.000 și 8.000 de persoane.

Publicitate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate prezenți la eveniment au constatat 12 infracțiuni prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

De asemenea, polițiștii au depistat în flagrant delict 17 persoane care ar fi deținut sau consumat substanțe stupefiante, dintre care 3 cetățeni spanioli și un cetățean din Noua Zeelandă.

Totodată, polițiștii au descoperit și ridicat diferite cantități de canabis, amfetamină, hașiș, ketamină, ciuperci halucinogene și comprimate ecstasy.

Cercetările vor fi continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, dar și jandarmi.

Publicitate
Publicitate
banner we radio