Info Trafic

VIDEO. Două persoane carbonizate la Miercurea Ciuc după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

Trenul Iași – Brașov a acroșat un autoturism la Miercurea Ciuc, în urma impactului luând foc atât mașina cât și locomotiva. Două persoane din autoturism au fost carbonizate, iar cei aproximativ 100 calatori din tren au fost evacuați, nefiind răniți. Circulația este oprită pe Magistrala feroviară 400.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 400, la ieșire din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, un tren care circulă pe relația Iași – Brașov a acroșat un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Publicitate

Traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate. Cei aproximativ 100 calatori din tren au fost evacuați, nefiind răniți. Incendiul a fost lichidat, iar în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Publicitate
Publicitate
banner we radio