Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Două persoane au murit într-un accident la Moacşa. Poliţiştii au stabilit cauza tragediei

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut marți dimineață pe DN 11, în localitatea Moacșa. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că șoferul autoturismului care circula dinspre Târgu Secuiesc spre Brașov, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un autotren care circula regulamentar.

În urma impactului conducătorul autoturismului înmatriculat în Republica Moldova și pasagerul aflat pe bancheta din spate au decedat, iar celălalt pasager de pe locul din dreapta față și șoferul autocamionului au fost răniți ușor.

Publicitate

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentele pot fi evitate! Oboseala la volan ucide vieți, iar în ceea ce privește urmările unui astfel de eveniment, imaginea autoturismului implicat în accidentul din această dimineață este grăitoare. Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că cel mai important lucru este să ajungă la destinație ÎN VIAȚĂ.

Amânați călătoria dacă vă simțiți obosit și acordați-vă puțin timp pentru odihnă înainte de a pleca, mai ales dacă aveți de parcurs un drum lung. Pe traseu, faceți opriri la intervale de timp regulate (cel puțin o dată la două ore) pentru a vă destinde. Nu încercați să luptați cu oboseala și nu amânați pentru a economisi timp, ci trageți pe dreapta; în astfel de momente o singură fracțiune de secundă poate face diferența dintre viață și moarte.

(IPJ Covasna)

Foto: ISU Covasna

Publicitate
banner we radio