Ştiri locale

Donație pentru secția de Neurologie a Spitalului Județean, din partea Asociației Salvatore Sfântu Gheorghe

Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe a venit în sprijinul pacienților internați la secția de Neurologie a Spitalului Județean de Urgență, printr-o donație constând în 300 de scutece și 180 de absorbante pentru incontinență urinară, dar și 24 de flacoane cu suplimente alimentare.

Președintele Asociației, Buna Hunor, a explicat că beneficiarii sunt pacienți internați cu diferite afecțiuni, precum accidente vasculare cerebrale, și care sunt imobilizați la pat.

Publicitate

Pachetele au fost predate unității medicale în cursul zilei de marți, de către voluntarii Asociației.

„În  aceste  momente  este important  să  avem  grijă unii de alții. În timpul pandemiei toate  spitalele și unitățile medicale au propriile cheltuieli. Motto-ul nostru este: Trăim pentru a ajuta. Le dorim multă sănătate tuturor pacienților și angajaților spitalului”, a transmis președintele Asociației, Buna Hunor.

De la începutul pandemiei COVID-19, Asociația a sprijinit Spitalul și Serviciul Județean de Ambulanță în repetate rânduri, prin donații constând în viziere, combinezoane de protecție, realizate cu ajutorul tehnologiei 3D și lămpi UV bactericide cu ozon pentru sterilizarea aerului din încăperi.

„Suntem recunoscători pentru toate donațiile pe care reprezentanții Asociației Salvatore le-au făcut de-a lungul timpului, sprijinind activitatea spitalului nostru, în special în contextul epidemiologic actual. Primind aceste ajutoare, la rândul nostru putem ajuta pacienții, ei fiind  beneficiarii principali. Le mulțumim pentru altruismul de care dau dovadă cu fiecare ocazie”, a spus managerul spitalului, András-Nagy Róbert.

(Ioana Ardeleanu)

foto: Asociația Salvatore

Publicitate
banner we radio