Ştiri locale

Doi tineri reţinuţi pentru tentativă de omor la Sfântu Gheorghe. Bărbatul atacat, în stare gravă la spital

Doi bărbaţi în vârstă de 28 respectiv 35 de ani au fost reţinuţi pentru tentativă de omor, primul fiind cercetat şi pentru tâlhărie, după ce în noaptea de marţi spre miercuri au atacat un bărbat pe o alee din zona lacului de la Gară, lăsându-l inconştient.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Covasna a declarat pentru We Radio că victima se află în prezent internată în stare gravă la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.

Publicitate

„Avem un dosar în care se efectuează cercetări faţă de doi inculpaţi pentru o faptă comisă în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, persoana vătămată fiind agresată de ambii bărbaţi. Fapta a avut loc în zona lacului secat de la ieşirea din Sfântu Gheorghe, pe o alee, iar victima a fost găsită acolo. În momentul de faţă, persoana vătămată se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, iar starea sănătăţii sale nu este una bună.În cauză, faţă de unul dintre inculpaţi se efectuează cercetări pentru tentativă la omor şi tâlhărie, iar faţă de celălalt se fac cercetări doar pentru tentativă la omor”, ne-a precizat Cosmin Andraş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit acestuia, joi seară, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna a admis propunerea de arestare preventivă a celor doi atacatori, însă hotărârea nu este una definitivă şi poate fi atacată în instanţă.

Managerul Spitalului Judeţean, Andras-Nagy Robert, ne-a declarat că victima, un bărbat în vârstă de 41 ani, a fost adusă în şoc hemoragic, având multiple plăgi prin înţepare, fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

„Avem un pacient venit cu multiple plăgi tăiate şi înţepate, în şoc hemoragic, a fost operat în noaptea respectivă, iar în prezent este intubat în stare critică, destul de grav, la Terapie Intensivă”, ne-a precizat managerul Spitalului.

Potrivit acestuia, medicii sunt rezervaţi în legătură cu şansele acestuia de supravieţuire.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio